Infographics laten maken? Zowel geanimeerd als interactief!

Bij Machines in Motion weten we wat werkt! Heeft u veel informatie dat u begrijpelijk in beeld wilt brengen? Denk dan eens na over een infographic. Een infographics kan statisch zijn, geanimeerd worden of zelfs online interactief gemaakt worden. De mogelijkheden voor het laten maken van een infographic zijn werkelijk eindeloos. Om deze verschillende infographics aan te kunnen bieden werken wij nauw samen met onze partner en animatiestudio: De Animatier. Bekijk hieronder mogelijkheden van alle soorten infographics.

Geanimeerde infographics

Wilt u uw data en grafieken op een boeiende manier presenteren? Door een infographics animatie te laten maken grijpt u de aandacht van uw publiek direct en heeft de kijker binnen een paar minuten helemaal helder wat u voor hen kan betekenen. Een geanimeerde infographic kan in diverse stijlen gemaakt worden en is weer te geven in zowel 2D als in 3D.

Infographic animatie

Interactieve infographic

Heeft u ook veel grafieken, maar zelf weinig tijd? Hoe krijgt u die cijfers ooit fatsoenlijk aan uw publiek gepresenteerd? Diverse bedrijven lieten een interactieve infographic maken bij De Animatier. Hij zet alle data om tot een web-app met interactieve informatielagen. Klik op onderstaande link om meer te weten te komen over de mogelijkheden van interactieve infographics.

Interactieve infographic